Kat fik akupunktur, laser og kiropraktik mod rygsmerter

 

Kat fik akupunktur, laser og kiropraktik

Butti er blevet smertefri, og nu kan hun igen nyde udsigten oppe fra højtaleren.

 

Kat fik akupunktur, laser og kiropraktik mod rygsmerter
Butti er en hunkat på knap 9 år, der led af smerter i ryg og hofter. Behandling med akupunktur, kiropraktik og laser betyder, at Butti i dag er blevet smertefri. 

 

Vores Kat ændrede adfærd
Marianne og Bjarne oplevede, at Butti begyndte at ændre adfærd. Butti, som før var meget legesyg, og som elskede at hoppe og springe rundt højt oppe på reoler og højtalere begyndte at blive mere og mere passiv. Marianne og Bjarne skriver i deres indlæg, at de først troede, at Butti var blevet mere doven og magelig, og måske gammel før tid. 

 

Heldigvis gjorde Marianne og Bjarne noget ved situationen, så Butti kunne få et værdigt liv uden smerter. De kontaktede Dyrehospitalet, hvor Anne Vitger, som er dyrlæge med specialuddannelse i veterinær fysioterpi og kiroprkatik, som tog sig kærligt af Butti. På Dyrehospitalet fik Butti behandling med akupunktur, laser og kiropraktik.

 

Smerteklinik for katte
Dyrehospitalet fungerer også som smerteklinik. Derfor undersøger og behandler de katte med alle former for smerter og problemer relateret til bevægeapparatet. Det er bl.a. gigt, rygsmerter, akutte smerter og nervesmerter. De har også blik for om katten evt. har et forkert bevægelsesmønster og adfærdsproblemer.

 

Behandlingerne er bl.a.: Smertevurdering, fysioterapi, kiropraktik, akupunktur, massage og medicinsk behandling. 

 

Du kan læse hele indlægget Kat med rygsmerter, som er skrevet af Marianne og Bjarne Pedersen. 

 

Du kan også læse om de 25 tegn på om din kat har smerter.

 

Kat fik akupunktur, laser og kiropraktik mod rygsmerter

Butti nyder at se TV helt tæt på

 

Når katte ændrer adfærd er det altid vigtigt at kontakte dyrlægen, for at få katten undersøgt – hellere en gang for meget end en gang for lidt.

 

Derfor kan det være en god idé at have et udfyldt Adfærdsspørgeskema med til dyrlægen. Det kan give dyrlægen et fingerpeg om, hvad der evt. er i vejen med katten.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.