Katteadfærd

Katte-adfaerd-www.kattensliv.dkGode råd til kattens adfærd
En kort artikel, der sætter fokus på adfærdsproblemer hos katte som fx Urenlighed, urin-strinten, overdreven renlighed eller pludselig aggressivitet.

Du får også gode råd og vejledning i forbindelse med bl.a. kattebakken, toiletadfærd og seperationsangst hos katte.

 

 

 

 

Katteadfaerd-www.kattensliv.dkEn god start med din nye kat
Du får brugbare råd om: Transportkassen, hvordan du løfter din kat rigtigt, om kattens naturlige behov for fred og ro, kattebakken, valg af katte-legetøj, madvaner og kattegræs samt om det uundværlige kradsetræ. 

 

 

 

 

 

Adfaerd-hos-katte-www.kattensliv.dkKatte plager til de får deres vilje
Artiklen handler om, at katte helt bevidst manipulerer mennesker.


Cats ‘exploit’ humans by purring
I artiklen “Katte plager til de får deres vilje” er der også en videooptagelse med katten Pepo, der forsøger via “soliciting purrs” at manipulere sig til mad.

 

 

 

Billede-fra-Videnskab._2

Hvordan spinder katte og hvorfor?
Hvorfor katten spinder er der stadig mange forklaringer på. Noget tyder på, at katte ikke kun spinder fordi de er glade og veltilpasse, men også når de er nervøse, har mange smerter og lige inden de dør.

Mikkel Stelvig zoolog i Københavns Zoo giver sin forklaring, hvorfor og hvordan katten spinder.

 

 

 

 

 

 

Katte-Galaksen._1Bogen er den første dybdegående adfærdsbog på dansk, der på en meget forståelig måde gennemgår hvad en kats normale adfærd er, hvorfor og hvornår det kan gå galt, hvordan man forebygger “adfærdsproblemer” og hundredvis af gode tips som en hjælp til selvhjælp, hvis først problemerne er opstået. En lærerig bog om katteadfærd, fodring, relation og adfærdsproblemer, der er skrevet på en fængslende måde, så man ikke kan slippe den, før man har læst den til ende. Bogen er krydret med humoristiske kommentarer og giver indsigt og forståelse til at forstå sin kat i næsten alle situationer. KATTE GALAKSEN er fuld af respekt, accept, forståelse og kærlighed til “katte”, hvilket lyser ud af hver linje. En bog som alle katteejere eller kommende katteejere bør have i deres hjem. Nogle af bogens emner er: * Sammenføring af individer (mennesker som dyr) på bedste måde for alle parter. * Hvad “fortæller” katten dig, når ørerne, øjnene, halen, kroppen, lydene gør sådan eller sådan? – hvordan kan I kommunikere og forstå hinanden i stedet for at “misforstå” hinanden? * Kattens drifter – altså alt det der gør, at en kat gør det som den gør. * Aktivering og stimulering – daglig opfyldelse af kattens behov – gennem leg og udfordringer – for at forebygge adfærdsproblemer, herunder hvordan får man en velopdragen kat. * Årsager, forebyggelse og løsningsmodeller ved adfærdsproblemer som f.eks. urenlighed, aggression, destruktion, depression, manglende socialisering, sky og angste katte… * Hvad er naturlig mad til katte, livsstilssygdomme, menuer, kostplaner…? Bogens tilblivelse er sket under mottoet: “Det er trods alt bedre at forebygge end at helbrede og alt for mange er af den overbevisning at katten kan klare alt selv, fordi den er sin egen – det gælder bare ikke for katten indenfor husets 4 vægge”

 

Gør-din-kat-glad_2

Giv din nære ven en kattens god livsstil! Selvfølgelig vil du gerne gøre din kat glad, men ved du hvad der virkelig gør ham lykkelig? Lær at forstå din kats mjaven og besynderlige adfærd. – Find ud af hvad der holder din kat aktiv, sund og mentalt stimuleret. – Opdag sjove og nye måder at fodre, motionere og lege med din kat. – Læs om den seneste forskning om kattens adfærd.

 

 

 

 

 

 

 

Forstå-din-kat-bedre_bogHar du nogensinde tænkt over, hvorfor katte spinder – selv hos dyrlægen? Eller hvorfor de kommer med “”gaver”” fra haven, selv om de bliver skældt ud? Det er måske ikke altid så nemt at forstå en kats handlinger, men den har rigtig gode grunde til alt, hvad den gør. Forfatteren af denne bog er biolog og han har brugt mange år til at studere tamkatten, så her er massevis af ny viden om kattens anatomi, jagt, formering, territorie, sociale struktur, forholdet til mennesker og deres sundhed. Dit forhold til din kat bliver et andet og bedre efter du har læst denne fascinerende bog.

 

 

 

 

 

Tilbage til toppen

Lukket for kommentarer.