Bodystocking til Katte

Buffy med ny bodystockingUndgå at din kat bider og kradser sig i sårene efter en operation. Du kan beskytte sårene med en Bodystocking.

Det er ikke naturligt for en kat at have bodystocking på. Men nogle gange kan det være nødvendigt at give vores kat ”tøj” på fx for at undgå, at de bider og kradser sig i deres sår efter eksempelvis en operation. Da Buffy har for vane med at kradse sig i sine sår efter kræftoperationerne er en bodystocking en god løsning.

 

Buffy har lige været gennem en større kræftoperation af hals- og brystområdet. Da sårene sidder foran på brystet og højt oppe på halsen vil en blød krave, som han plejer at bruge, ikke have nogen gavnlig effekt, tværtimod vil den irritere halsområdet. Derfor købte vi en bodystocking til ham, men opdagede ret hurtigt, at han lugtede af tis, fordi bodystockingen dækker ned over hans urinveje, så når han tissede løb urinen ned i bodystockingen i stedet for.

Der findes helt sikkert flere forskellige modeller man kan afprøve, men jeg valgte at sy en bodystocking helt specielt til Buffy efter hans mål og krop. En bodystocking, der kun dækker overkroppen, så han kan tisse uden problemer.

 

Nedenfor kan du se forskellige billeder af Buffy, der viser, at han på ingen måde er generet af sin bodystocking:

Buffy får sig en lur i vindueskarmen Buffy soverBuffy ligger i vindueskarmen Buffy krøller sig sammen i vindueskarmen Buffy hygger sig i sin vindueskarm

 

 

 

 

Tilbage til toppen

Lukket for kommentarer.