Adfærdsproblemer hos kat

Adfærdsproblemer hos kat blev løst

Smilla´s Adfærdsproblemer blev løst

Adfærdsproblemer hos kat blev løst

Adfærdsproblemer hos katte kan være vanskelige at løse. Men for Katten Smilla lykkedes det. Smilla ændrede adfærd, da hun flyttede ud på landet.
 
Måske husker du katten Smilla, der havde adfærdsproblemer i form af, at hun tissede i bløde ting bl.a. dyner, tæpper, puder og i sengen. Vi valgte her på kattensliv, at Aja skrev om Smilla, i håb om, at der var en familie, der ville have Smilla, så hun ikke skulle aflives. Det lykkedes heldigvis. 
 
Smilla´s adfærdsproblemer forsvandt
Familien, der tog Smilla til sig, bor på landet, og det betyder, at Smilla kan komme uden for hver dag. Aja fortæller, at familien er nogle helt fantastiske, kærlige og rummelige mennesker, som faldt pladask for Smilla.
 
Aja fortæller videre, at Smilla flyttede ud til familien i april, og siden da, har hun ændret adfærd. Smillas adfærdsproblemer ændrede sig, da hun flyttede ud på landet dvs. hun tisser ikke længere i bløde ting fx i dyner, tæpper, puder mv.  Hun stortrives, og nyder det frie liv på landet.
 
Selv om, at det gør ondt, og vi græder og savner hende, så er vi lykkelige på Smillas vegne. Det er en lykkelig slutning for Smilla, noget som vi slet ikke havde turde håbe på, siger Aja.
Tagget , , , , , , .Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.